Stålsvingen er et helt nytt og spennende boligprosjekt. Det blir ved ferdigstillelse totalt 43 leiligheter fra 3- til 5-roms i størrelse 49 kvm til 152 kvm fordelt på tre bygg.

Første salgstrinn har vært en suksess og vi er ferdige med å bygge de to minste byggene som består av 18 leiligheter.

Andre og siste trinn er nå for salg og består av 25 leiligheter med mange ulike størrelser og planløsninger. Det blir et spennende bygg med fine detaljer og flotte uteområder. Bilen parkerer du i underjordisk garasje med to heisoppganger så alle får kort vei fra heis til leilighet. Her bor du midt i byen med nærhet til alt, samtidig som du kan nyte late dager i hagen foran byggene. I pose og sekk, helt enkelt.

Byggestart trinn to blir mars 2021.

Nye og moderne leiligheter med lyse og gjennomtenkte romløsninger gjør hverdagen enkel, og bilen parkeres i garasjen under byggene.  

Leilighetene får god standard, med detaljer som er bygget for fremtiden. Eksempler som balansert ventilasjon og portåpner med kamera i alle leiligheter gir trygghet.

Alle leilighetene får egne terrasser eller balkonger med gode solforhold og mange med utsyn mot Vågen. Glassdører til oppholdsrom gir flotte lysforhold inne, og skaper en god romfølelse. Det gode liv til alle årstider.

Besøk prosjektet på stålsvingen.no

Fakta

  • Totalt 43 spenstige leiligheter midt i sentrum
  • Størrelse: Fra 59 til 142 kvadratmeter
  • Underjordisk parkering